Onder ons

In november en december organiseer ik op maandagavond Onder ons, een online begeleide samenkomst waarmee ik mensen met gelijkaardige worstelingen rond stress wil samenbrengen, om van elkaar te leren en elkaar te steunen. Ik ondersteun het geheel met coaching en inzichten op vlak van (positieve) psychologie, neurologie en mindfulness.

Toen ik zelf door een periode van burnout ging, voelde ik me heel eenzaam, hoewel ik omringd was door veel mensen die me wilden steunen en die me graag zien. Waar ik vooral behoefte aan had was mijn verhaal te kunnen doen, zonder oordeel en ik voelde me gesteund door verhalen van anderen die in gelijkaardige situaties zaten of gezeten hadden. Daarnaast was ik ook op zoek naar tips of advies dat me kon helpen herstellen. Dat is voor mij het doel van Onder ons: mensen samenbrengen om steun te vinden in elkaars verhaal en daar mijn expertise (vanuit mijn eigen burnout en  ervaring als leidinggevende en coach) aan toe voegen om te helpen bij herstel en preventie.

Iedereen is welkom, want velen ondervinden op één of andere manier stress in hun leven. Of het nu stress door de veranderende omstandigheden mbt COVID-19 is, door je job, je relaties of nog iets helemaal anders, de effecten van stress zijn vaak gelijkaardig. Ik leer je luisteren met empathie en zonder oordeel, waardoor jij dit ook terug ontvangt voor jouw verhaal. Daarnaast oefenen we samen een aantal technieken die je tot rust brengen en meer energie geven. Ik geef je vrijblijvend tips en tricks mee die je kunnen helpen bij je herstel en/of je groei.

Dit alles wil ik zo laagdrempelig mogelijk maken. De stap naar hulp zetten in moeilijke omstandigheden is immers groot. Vaak gaat het gepaard met schaamte en/of schuldgevoel. Financieel is het ook niet altijd haalbaar om individuele begeleiding bij een psycholoog of burn-out coach te volgen. Met Onder ons wil ik daar een oplossing voor bieden.

Je kan altijd aansluiten. Je mag eenmalig proberen of zoveel meedoen als je wenst. Elke sessie staat op zichzelf, maar door geregeld deel te nemen zal je de impact op jezelf vergroten. Oefening baart kunst, dat geldt ook voor de technieken en tips die ik geef.

Wanneer: Maandagavond 20u - 21u, 5 sessies van midden november tot midden december

Data 2020: 23/11, 30/11, 07/12, 14/12 en 21/12

Waar: Online

Prijs: €10 per sessie (BE85 9733 8274 9506), je eerste sessie is gratis!

Voorwaarden: Geen. Iedereen is welkom. Je deelname tijdens de sessie zelf is ook op je eigen tempo. Ben je nog niet klaar om je verhaal te delen en wil je eerst luisteren? Geen probleem. Je eerste sessie kan je gratis deelnemen.

Inschrijving: Via onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je de link om online deel te nemen

Twijfel je nog? Wil je niet actief deelnemen maar gewoon luisteren? Of vraag je je af of de groep niet te klein gaat zijn, of net te groot? Contacteer me, en we bespreken jouw bezorgdheden op voorhand, zodat je meer informatie hebt om je keuze te maken.

Inschrijving Onder Ons
Ik schrijf me in voor deze data:

Bedankt voor je inschrijving!